Ankara Bahçe Duvarı

Hızla gelişen şehir içerisinde oldukça eski yapılar rastlanmak mümkün bu yapıları gerekli sağlamlık analiz raporları alındıktan sonra bina dışarısına ve içerisine değişimler yaptırılmaya başlanıyor. Gerekse dış cephe mantolama ve bina içerisinde merdiven basamakları mermer bina içerisine boya bunu gibi şeyler ile binaya daha güzel görümün ve mantolama işlemi den sonrada hem binanın dış görümünü güzel göstermek ve ısı açısından da faydalanıyoruz. 

Çevre düzenlemesi; Yukarı da bas ettiğimiz gibi çevre düzeni de oldukça önemlidir. Çevre düzenleme içerisinde bahçe duvarı, kilitli parke taşı, otopark zemini, çim ekimi, gibi işler ile binanızın görümünü çevre düzenleme işleri göstermektedir. Bahçe duvarı sizin için önemli bir ün görünüş olup hemde dışarıdan gelecek olası zararlardan korur ve binanıza değer katar bahçe duvarı yapılırken düz sade beton görümünün yanı desenli duvar yaptırarak hem ekonomik ve daha sağlam olmaktadır. Bahçe duvarı sizin ve binanız için ön görünüştür. Bunun için yapılacak duvarın ve yapan firmanın bu konularda daha bilgili olup düzgün bir iş ortaya koyabilir. Bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bahçe duvarı yapılarken Küpeştesi yağmurluklu ve belli aralıklarda kolon yapmak daha estetik bir görümüne sahip olur ve aydınlatma sistemini kurup site teslim ediyoruz. Çankaya bahçe duvarı, gölbaşı bahçe duvarı, akyurt bahçe duvarı, keçiören bahçe duvarı, sincan bahçe duvarı, yenikent bahçe duvarı, temelli bahçe duvarı, incek bahçe duvarı, mamak bahçe duvarı ve diğer bütün semtlerde hizmet vermekteyiz.