Beton Çevre Duvarı

Beton çevre duvarı ile bahçenizin sınırlarını belirleyerek kendi arsanızın kullanım alanını kolaylaştırarak daha fazla kullanışlı alanlara sahip olabilirsiniz. Beton çevre duvarı çelik kalıp sistemlerimiz ile desenli ve hızlı bir şekilde yapıyoruz. Çevre duvar yapımında  önce temel kazma işlemi ve arazı etütleri yapılarak kurulacak kalıbın ölçülerine ve arazi şartı uygun temel kazma işlemi yapılmaktadır. Temel kazma işleme kepçe veya düzgün bir alan ise direk temel kalıpları çakılarak yapılmaktadır.

Çevre duvarı yapmadan önce temeli düzgün yapmak önemlidir. Düzgün bir duvarı sahip olmak istiyorsanız temel işlemin profesyonel ustalar tarafından yapılmalıdır. Beton çevre duvarı hesapları metrekare şeklinde hesaplanır temel yatay duvar dikey şeklinde tek yüz ölçülmektedir.

İşiniz miktarına göre istenilen deseni ve logoyu yapabiliriz. Bunun için ek bir ücret ödemen yapabiliriz. Ayrıca firmamızın prensip edilmiş olduğu her sezon yeni kalıp sistemleri ile müşterilerimize düzgün bir işçilik çıkartmaktayız. Sizinde duvar işiniz var ise hemen bizimle iletişime geçip bilgi ve keşif için randevu alabilirsiniz.


Gölbaşı çevre duvarı, sincan çevre duvarı, etimesgut çevre duvarı, bağlum çevre duvarı, bağlıca çevre duvarı yapımı işleri için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.